Voel je thuis bij huiskamerconcept The Villy

Midden in het snelle en drukke stadse leven bestaat The Villy: een oase van rust waar je kunt ontmoeten, werken en eten. Uiteraard onder het genot van een vers kopje koffie, fruitige smoothie of een lekker glas wijn. Het huiskamerconcept laat je midden in de stad een dorps gevoel ervaren. Je vindt The Villy in Amsterdam-West en binnenkort opent een nieuwe vestiging in nieuwbouwcomplex The Roofs in Den Haag.

Jan-Willem van der Aa is medeverantwoordelijk voor het concept: “The Villy Den Haag komt in de plint van de tweede woontoren in The Roofs. Het nieuwbouwcomplex ligt op 500 meter van Den Haag Centraal en ligt dus heel centraal. The Villy is er voor iedereen. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit de bewoners van The Roofs en andere buurtbewoners. Voor hen zijn we straks de huiskamer waar ze altijd terecht kunnen. Een fijne community waar je je thuis voelt.”

Foto: Jan-Willem van der Aa

Een dorps gevoel midden in de stad

The Villy is de perfecte plek om even snel een koffie to go te halen of juist langzaam op te starten met een uitgebreid ontbijt. Ook kun je er terecht voor een lekkere lunch, een goed glas wijn of gewoon om te leven en te werken. Jan-Willem: “The Villy is een all-day concept waar je de hele dag welkom bent. Je loopt er langs op weg naar huis om een voedzame maaltijd op te halen, maakt een praatje met de buurvrouw of blijft er even hangen na je werk. Als je onze huiskamer binnenwandelt krijg je een dorps gevoel, midden in de drukke stad.”

Foto: The Villy

Extra wooncomfort

The Villy wil graag persoonlijk kennismaken met alle nieuwe bewoners van The Roofs. Daarom hebben zij vouchers ontvangen voor een gratis kopje koffie met een plak huisgemaakt bananenbrood. De huiskamer biedt straks services die het woongenot in The Roofs vergroten. Samen met je buurtgenoten een hapje eten bijvoorbeeld, maar ook ontzorgen als je het druk hebt. Even stoom afblazen, je dagelijkse kopje koffie, een gezonde maaltijd: The Villy zorgt goed voor je.

Foto: The Villy

 

Uniek aan dit project is dat elke bewoner een QR-code heeft aan de binnenkant van het keukenkastje. Via deze weg kunnen bewoners eten bestellen wat The Villy dan op een afgesproken tijdstip bij de voordeur aflevert. Handig!

Iedereen is welkom bij The Villy

The Villy richt zich in eerste instantie op de bewoners van The Roofs, maar iedereen is er welkom. De menukaart is divers. Er staat altijd iets op wat bij jouw levensstijl past. “Dat is juist de kracht van The Villy”, vertelt Jan-Willem. “We hebben een basis menukaart, maar laten ons ook graag inspireren door de omgeving. Wij zijn de huiskamer waar de locals zich thuis voelen en hoe dat eruit ziet, is in elke stad anders. Hagenezen hebben misschien andere voorkeuren dan Amsterdammers en daar gaan we bij The Villy helemaal in mee. Buurtbewoners zijn echt onderdeel van de identiteit van onze huiskamer.”

Nieuwsgierig? Bezoek The Villy Rhapsody in Amsterdam-West. Binnenkort openen The Villy The Roofs in Den Haag centrum en The Villy Terraced Tower in Rotterdam.

Over The Roofs

The Roofs is next level living in Den Haag. Wonen in de wolken met fantastisch uitzicht op de stad, de zee, zo ver als je kunt kijken. Het stadse leven, maar dan van alle gemakken voorzien. Schuif tijdens het avondeten gezellig aan in de huiskamer of laat datzelfde diner aan de voordeur bezorgen. Ga je liever op pad? De twee woontorens staan pal naast Den Haag Centraal. Haal binnen een paar minuten de trein of maak gebruik van de e-bikes en deelauto’s van The Roof. Prachtig wonen in een fijne community, midden in het hart van Den Haag. Huren in The Roofs? Kijk voor meer informatie op www.theroofs.nl.

Meer inspiratie

Dit interview lees je in de nieuwste editie van het huurmagazine ‘Buitengewoon Huren 2022-2023’. De Buitengewoon Huren staat boordevol informatie die voor jou interessant is als (potentiële) huurder. We nemen je mee langs ons uitgebreide aanbod complexen. Van Hellevoetsluis tot Doetinchem en van Koog aan de Zaan tot Maastricht: allemaal in één overzichtelijk magazine. Daarnaast geeft dit magazine je heel veel goede ideeën en praktische tips. Nieuwsgierig? Klik dan hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed