Groen wonen in Natuurlijk Te Veld

Op het groene terrein van de nieuwe buurt ‘Buurtschap te Veld’ vind je ‘Natuurlijk te Veld’. De 101 huurwoningen van Natuurlijk te Veld zijn verdeeld over 4 gezellige kamers, waar de huurder prettig in contact staat met hun buren en de natuur.  

Een unieke kans om bij te dragen aan de geboorte van een nieuwe gemeenschap.  

Een wijk die niet alleen bestaat uit beton en staal, maar ook straalt van idealen. Een plek waar comfortabel wonen hand in hand gaat met respect voor de natuur en waar u samen met gelijkgestemden een hechte band opbouwt. In het noorden van Eindhoven ontstaat Buurtschap te Veld, een unieke wijk die harmonieus verspreid zijn in het groene landschap. Natuurlijk te Veld is onderdeel van dit prachtige terrein met 101 huurwoningen. Deze betaalbare en duurzame buurt biedt een gezellig en avontuurlijk thuis, waar bewoners samen met hun buren kunnen genieten van de natuur, terwijl de stad toch dichtbij is.  

Welkom bij Buurtschap te Veld, een oase van groen in het noorden van Eindhoven. 

In Natuurlijk te Veld woont de huurder letterlijk in het groen, samen met uw buren, terwijl de stad binnen handbereik ligt. Een toegankelijke plek voor iedereen, dankzij het aanbod van betaalbare en duurzame huurwoningen. Bij Natuurlijk te Veld denken we anders over het bouwen van een woonwijk: we starten vanuit het groen. In plaats van eerst de woningen te plannen, gebruiken we het bestaande landschap als ons vertrekpunt. De oorspronkelijke kenmerken, zoals bomenlanen, open velden en dichte bossages, vormen de basis van onze unieke wijk. Door hierop voort te bouwen, creëren we een groen raamwerk met diverse ‘kamers’ waarin de wijk tot leven komt. Een frisse en groene benadering van woningbouw! 

Wonen in de natuur 

Bij Buurtschap te Veld worden de huurwoningen op een unieke manier geplaatst, niet in traditionele rijtjes, maar verspreid in kamers die zich als clusters of groepjes vormen. De inrichting wordt afgestemd op het landschap, met gezamenlijke buitenruimtes aan de openbare kant. De kamers bieden rust en vrijheid, waar bewoners samen kunnen beslissen over de inrichting, van moestuinen tot speelplekken. De diversiteit van de huurwoningen, variërend in grootte en type, staat in lijn met circulaire principes en kenmerkt zich vaak door houten gevels. Een bijzondere benadering van gemeenschappelijk wonen in harmonie met de natuur. 

Deze huurwoningen blinken uit in comfort dankzij uitstekende isolatie, een laag energieverbruik en een locatie midden in de natuur. Bent u benieuwd naar het project? Lees dan here meer.