Eigentijdse en sfeervolle huurwoningen in een groene en historische omgeving; Dat is wonen in het nieuwbouwproject Terrazzo. Deze week vindt de oplevering plaats van dit prachtige project.

Urbaniteit en natuur vinden elkaar op het Paleiskwartier in Den Bosch. Het eigentijdse wooncomplex vind je in het historische centrum, waar je slechts één keer hoeft te struikelen om kennis te maken met de bourgondische Bossche cultuur. Omringd door gezellige horeca gelegenheden, hippe winkels en veel cultuur worden al je zintuigen geprikkeld. Ook voorzieningen als een apotheken, huisartsen, scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt.

Toch is het niet lastig om de rust te vinden in het bruisende Den Bosch. Bezoek het Westerpark, het Bosche Broek of De Gement voor een prachtige wandeling in de natuur.

In Terrazzo ligt de focus op duurzaamheid en woncomfort. Alle woningen krijgen een energielabel A of beter. De energie voor centrale voorzieningen wordt opgewekt middels zonnepanelen. Het complex is aangesloten op een WKO-systeem en is voorzien van isolatie conform de actuele eisen en normen. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling.

De moderniteit van de huurwoningen zie je ook terug in de luxe keukens en badkamers. Eten wordt klaargemaakt op een zwart kwartscomposiet aanrechtblad en een inductiekookplaat. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche en soms ook van een bad. Om veiligheid te garanderen is er ook in iedere woning een videofooninstallatie en hang- en sluitwerk dat voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen aanwezig.

Benieuwd naar wat Terrazzo nog meer te bieden heeft? Bezoek dan de website.