Tussen stad en natuur in nieuwbouwcomplex De Drie Prinsessen, Breda

Gelegen in het bruisende Breda vind je drie prachtige nieuwbouwcomplexen waar je het leven op z’n best kunt ervaren. De luxe appartementen kennen diverse inrichtingen perfect voor starters, kleine gezinnen en 50-plussers. Twee van deze drie complexen zijn bestemd voor verhuur. vb&t Verhuurmakelaars verzorgt deze maand de oplevering van deze uitmuntende woningen. 

Nieuwbouwcomplex de drie prinsessen

Luxe nieuwbouwappartementen perfect voor iedere levensfase 

De ruim opgezette nieuwbouwappartementen zijn voorzien van een moderne en stijlvolle keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven met magnetron, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en een wandafzuigkap. Ook in de compleet ingerichte badkamer beleef je de luxe en smaakvolle sfeer die het appartement biedt. Start je dag goed dankzij de fijne hoekdouche, de hoge kwaliteit wastafel, spiegel en een handdoekradiator. Het appartementencomplex is omringd door een prachtige groene oase. Geniet vanaf je ruime balkon van het natuurrijke uitzicht. 

Nieuwbouwcomplex De Drie Prinsessen in Breda

 Sprookjesachtig leven in Waterdonk 

In het noordelijke stukje Breda, vlak bij het charmante Teteringen en langs de Lage Vuchtpolder, vind je de wijk Waterdonken. De nieuwe wijk tilt zowel de stad als het open polderlandschap naar een hoger niveau. Waterdonken is opgedeeld in een westelijk en oostelijk deel, gescheiden door een prachtig waterpartij die natuurlijk aangelegd is. Ieder deel van de wijk heeft een eigen toegangsweg. De woningen in Waterdonken liggen op drie langwerpige heuvels, precies naast het water. En daartussen is er een te gek gebied met weelderige planten en bomen. Daar kun je heerlijk tot rust komen en wandelen op de graspaden, of lekker genieten langs het water. Waterdonk is de perfecte plek voor iedere levensgenieter die van de natuur houdt, maar wel dicht bij de dynamische stad wil wonen. Met slechts een kwartiertje fietsen ben je in het levendige centrum van Breda. Hier kun je genieten van een drankje op een terras op de Grote Markt, een bezoekje brengen aan de monumentale Onze Lieve Vrouwekerk of een kijkje nemen bij het prachtige Begijnhof. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? 

Neem een kijkje op de website van De Drie Prinsessen voor meer informatie.