Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024

vb&t Verhuurmakelaars lanceert vol trots het sprankelende nieuwe Buitengewoon Huren magazine, dit jaar met een boeiende mix van wooninspiratie en praktische tips. Stap in andermans schoenen en lees hoe het is om te “wonen in…”, ontrafel samen met ons de vraag “mag dat!” en verken unieke woningen van happy huurders, zoals “Debby’s Dakparadijs”. 

Elk jaar presenteert vb&t Verhuurmakelaars het Buitengewoon Huren magazine. Dit blad is niet alleen een bron van informatie, maar ook een inspiratiebron voor huurders en woningzoekenden. We bieden je een kijkje achter de schermen van vb&t en achter de voordeuren van onze huurders. Achterin vind je uiteraard ook ons complete aanbod gebundeld in een handig overzicht.

Meer mensen, minder bakstenen

Laat je meeslepen door het verhaal van Debby Gerritsen die uitermate geniet van haar prachtige dakterras in Amsterdam. Of verdiep je in de werkzaamheden van Huismeester Kees, wiens inzet hem een essentiële schakel maken in de community. Hun verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar laten ook zien hoe een huurhuis een thuis kan worden, vol warmte en persoonlijkheid.

Bijdragen aan een leefbare omgeving

vb&t Verhuurmakelaars omarmt duurzaamheid en zet zich in voor leefbare omgevingen. Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 is dan ook gedrukt op milieuvriendelijk papier. Zo dragen wij ons steentje bij aan een groenere planeet. In dit blad vind je ook duurzame content, met artikelen die je wilt bewaren: Handig voor later!

Het Buitengewoon Huren magazine 2023-2024 zit boordevol inspiratie en praktische tips. Laat je fascineren door Debbie’s dakparadijs, de eindeloze inzet van Huismeester Kees en het prachtige kasteel van Anne-Sophie en Roderick. Altijd al willen weten hoe het is om te wonen in de hoogte? Of waan je jezelf liever door de pittoreske straatjes van Maastricht? Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe editie van het Buitengewoon Huren magazine.

 

Maak van jouw (toekomstige) huurhuis ook een buitengewoon thuis. Klik hier voor het online magazine!