Wij beheren en verhuren woningen namens een groot aantal eigenaars. Het woonaanbod verandert als gevolg van aan- en verkoop van woningen en mede als gevolg hiervan nieuwe beheer- en verhuuropdrachten. Per 1 januari 2023 krijgen wij een groot aantal woningen in verhuur. Dit is met name in de regio Breda en omgeving, maar ook in andere plaatsen door het hele land.

Per 1 februari 2023 gaat er helaas ook een portefeuille uit beheer. In enkele plaatsen in deze hebben wij daardoor vanaf die datum geen woonaanbod meer. We zullen je, indien van toepassing, te zijner tijd hierover informeren.

Wij raden je aan regelmatig te controleren of je Woonwens nog actueel is en eventueel te wijzigen. Neem bij vragen even contact met ons op.

Enkele complexen die per 1 januari a.s. in verhuur komen:

  • Koningsoord te Berkel Enschot
  • Bronkhorst te Oosterhout
  • Valkenierstraat te Valkenswaard
  • Frans Halsstraat te Dordrecht

Meer informatie en inspiratie

Ons huurmagazine, De Buitengewoon Huren, staat boordevol informatie die voor jou interessant is als (potentiële) huurder. We nemen je mee langs ons uitgebreide aanbod complexen: allemaal in één overzichtelijk magazine. Daarnaast geeft dit magazine je heel veel goede ideeën en praktische tips. Nieuwsgierig? Klik dan hier voor het online magazine! We wensen je veel leesplezier.

"Buitengewoon Huren" - Huurmagazine