Uitbreiding woningportefeuille kantoor Amsterdam

5 december 2023

Naar aanleiding van een tender is vb&t Vastgoedmanagement geselecteerd als partner voor Amvest voor het beheer van de woningportefeuille in Noord Holland. Hiermee wordt de bestaande samenwerking met Amvest uitgebreid en versterkt.

Onderscheiding in kwaliteit volgens Amvest

Rick Kalksma, portefeuillemanager van Amvest: ‘vb&t heeft laten zien dat het continu investeert in het verbeteren van haar dienstverlening. vb&t onderscheidt zich met haar professionaliteit en kwaliteit van dienstverlening. Dit geeft veel vertrouwen om onze samenwerking uit te breiden met deze portefeuille in N-Holland’.

Digitalisering van de klantreis

Het versterken van de samenwerking geeft de mogelijkheid om vanuit dedicated teams samen te werken aan het optimaliseren van de dienstverlening. Hiervoor wordt geïnvesteerd in de ICT infrastructuur en het verder digitaliseren van de klantreis van de huurder om enerzijds efficiëntie te verhogen en anderzijds de huurderstevredenheid te verbeteren. Niet voor niets is het motto van vb&t: automatiseren en digitaliseren wat kan en de medewerker inzetten daar waar dit toegevoegde waarde oplevert.

Alle huurders krijgen de beschikking over de vb&t app waarmee huurders in staat worden gesteld om woonzaken eenvoudiger en sneller te kunnen regelen.

  • Eenvoudig en snel contact opnemen met vb&t
  • Eenvoudig indienen van reparatieverzoeken
  • Directe toegang tot belangrijke informatie over de woning

Investeren in een lange termijn samenwerking

De inzet van dedicated teams maakt het ook mogelijk om de kwaliteit van dienstverlening voor de opdrachtgever te verbeteren. Er verandert veel ten aanzien van governance, veranderende wet- & regelgeving, datamanagement en ESG. Deze langjarige samenwerking biedt kansen om ook op dit punt de volgende stappen te zetten.

In totaal gaat het om ruim 2.200 woningen, gelegen in Noord Holland welke per 1 januari en 1 februari 2024 in beheer komen. vb&t gaat zowel het beheer als de verhuur verzorgen. Dit gebeurt met een dedicated team vanuit kantoor Amsterdam waarmee het kantoor groeit tot ruim 7.000 woningen.

Eric Prevoo, directeur van vb&t Vastgoedmanagement bv: ‘Het versterken van het partnerschap met Amvest is niet alleen een mooie beloning voor het huidige team, maar voor alle medewerkers en het vertrouwen in onze organisatie. Het is tevens een enorme stimulans om de volgende stappen te zetten in de verbetering van de dienstverlening in de gehele keten van investeerder tot onze huurder.’