Parkeerplaatsen en garages huren bij vb&t Verhuurmakelaars

Het huren van een parkeerplaats bij vb&t Verhuurmakelaars heeft vele voordelen. Met de opkomst van autovrije steden zien we de verkeersdrukte van het centrum zich uitbreiden naar woonwijken en het platteland. Huishoudens hebben steeds vaker meerdere auto’s en reizen steeds verder voor hun werk. Om ervoor te zorgen dat jij nog steeds in de buurt van je woning of werk kan blijven parkeren kun je parkeerplaatsen bij vb&t Verhuurmakelaars huren.

Parkeerplaatsen gebonden aan woningen

Een parkeerplaats of garage gebonden aan een huurwoning verlicht de stress die veilig parkeren in de buurt met zich mee kan brengen. Het voorkomt parkeerovertredingen en veel frustratie. Een groot deel van de huurwoningen van vb&t Verhuurmakelaars komen met een parkeerplaats of garage gebonden aan een huurwoning of complex. Om in aanmerking te komen voor deze parkeerplaatsen of garages dien je dan ook bewoner te zijn. Deze parkeerplaatsen zijn vaak inclusief of optioneel bij de huurwoning.

Ben jij benieuwd of bij je huidige huurwoning een parkeerplaats beschikbaar is? Bel dan naar 088-545 46 00. Onze medewerkers kijken graag of er een parkeerplaats of garage beschikbaar is!

Een losse parkeerplaats huren

Ben je moe van de eindeloze zoektocht naar een parkeerplaats in de buurt van je werk? Heb je een tijdelijk opslag nodig voor je auto? Of wil je simpelweg gewoon een parkeerplaats in de buurt van je woning? Een losse parkeerplaats of garage kan de perfecte oplossing zijn voor diverse problemen.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een losse parkeerplaats? Zoek niet verder! Onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie kan jou in één klik alle beschikbare losse parkeerplaatsen tonen. Bezoek onze aanbod pagina en kies bij “Type woning” de optie “Parkeerplaats”. Hier zie je direct ons actuele aanbod van losse parkeerplaatsen.

 

parkeerplaatsen zoekfunctie.png

Huidig aanbod

Verlies geen tijd meer met het zoeken van een parkeerplaats en kies voor het huren van een parkeerplaats of garage bij vb&t Verhuurmakelaars. Hier een greep uit ons huidige aanbod.

Aartshertog Albertweg 1-G03, Eindhoven

  • Garagebox gelegen op een gunstige locatie in Eindhoven

Bergschot 332-G, Breda

  • Garagebox gelegen aan een autovrij woonerf

Forum 3-PP, Utrecht

  • Parkeerplaats op loopafstand van station Castellum
  • Afgeschermd met slagboom