Groen wonen in nieuwbouwcomplex de Hooghe Heer

Gevestigd in de groene Eindhovense wijk Meerhoven vind je voortaan het nieuwbouwcomplex Hooghe Heer. In maart heeft vb&t Verhuurmakelaars de oplevering van de huurappartementen van dit wooncomplex uitgevoerd.

Een groene oase van rust

Omringd door een groene oase met prachtige waterplassen; In de Hooghe Heer kom je tot rust. Wanneer je je woning uitstapt loop je gelijk het park Meerland in waar je met je hond kan wandelen of heerlijk kan ontspannen in het zonnetje. In de Hooghe Heer staat het vakantiegevoel aan je voordeur.

Bruisend Eindhoven

Toch meer behoefte aan het bruisende stadsleven? Vanuit deze rustige omgeving ben je binnen een handomdraai in het levendige centrum van Eindhoven. Proef de wereldkeuken in de Down Town Gourmet market, shop de nieuwste trends in het trendy winkelcentrum, lunch bij een van de opvallende horecaconcepten in Strijp S en borrel in de Stadsbrouwerij. Eindhoven is het innovatieve hart van Nederland. Bezoek eens per jaar wereldse evenementen als de Dutch Design Week en het iconische Glow, waar talent van o.a. de Design Academy hun creaties tentoonstellen.

Duurzaamheid centraal

Alle woningen in wooncomplex de Hooghe Heer zijn voorzien van energielabel A. De vloerverwarming is aangesloten op een lokale warmtekrachtcentrale. De warmte wordt dus geleverd via de gemeente Eindhoven. De gevels, vloeren en het dak zijn goed geïsoleerd. Op het dak van het complex liggen zonnepanelen, waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor de algemene ruimtes.

Wooncomfort voor iedere levensfase

Iedere type woning is ruim ingericht. Alle huurwoningen hebben drie kamers. De compleet ingerichte keukens zijn voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en recirculatieafzuigkap. In de badkamers vind je een (inloop)douche, twee wastafels en een designradiator. Alles wat je nodig hebt is al verzorgd! Verder is iedere woning voorzien van een buitenruimte.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwbouwproject surf je naar de projectwebsite van Hooghe Heer.