Dit zijn wij

vb&t Vastgoedmanagement ontzorgt

Of het nu om het beheer van scholen, woningen, kantoren, winkels of bedrijfsmatig vastgoed gaat, wij nemen u alle zorg en werk uit handen. Ons team van gespecialiseerde professionals beantwoordt al uw beheervraagstukken. Technisch, commercieel, financieel, facilitair en administratief.

vb&t Vastgoedmanagement is een belangrijke speler op de vastgoedmarkt. Wij beheren voor onze klanten ruim 15.000 woningen en 500.000 m2 aan commercieel onroerend goed in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg en Zeeland. Uiteraard zijn wij lid van de branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland en al even vanzelfsprekend in het bezit van de verklaring ISAE 3402 type I en II.

Alle diensten onder één dak

Ons bedrijf maakt deel uit van vb&t Groep, waar u alle diensten onder één dak vindt. De verschillende bedrijfsonderdelen binnen vb&t weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en het beste advies. Advies dat uitgaat van onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vul het contactformulier in op onze contactpagina en onze mensen zullen
zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.