Zandven te Veldhoven opgeleverd

Op 11 februari hebben onze woninginspecteurs de oplevering verzorgd voor 22 nieuwbouwwoningen voor Bouwinvest. Het betreft nieuwbouwproject ‘Zandven’ te Veldhoven.

De woningen van Zandven

In de 22 woningen van Zandven kan men heerlijk genieten van de omgeving. Er zijn 2 typen woningen (rij- of hoekwoning). De woonoppervlakte bedraagt 122 m². De woningen hebben 3 slaapkamers en een riante zolder met mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en hebben een compleet ingerichte keuken en badkamer. In de tuin bevindt zich een houten berging. Parkeren kan voor de deur.

Duurzaam wonen

Kenmerk van de wijk Zandven is duurzaamheid. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Dat bespaart bewoners in elk geval zorgen over de energierekening.

Ligging Zandven

Zandven ligt aan de rand van Veldhoven. Het is onderdeel van De Kelen, een rustige wijk, waar veel gezinnen wonen. Er zijn diverse speelveldjes in de nabijheid en in er liggen ook verschillende basisscholen in de buurt. Het wijkwinkelcentrum van Meerhoven (Terminal M) en het Citycentrum in Veldhoven liggen op enkele minuten fietsafstand. Ook de Internationale School Eindhoven ligt op relatief korte afstand. Eindhoven airport en de A2 zijn makkelijk bereikbaar, net als de Hightech campus en ASML. Ook in de buurt bevindt zich Golfbaan Welschap en het hippe stadsdistrict Strijp (Eindhoven).