• Nederlands

Vijf van Vorst te Eindhoven opgeleverd

Vandaag hebben onze woninginspecteurs de oplevering verzorgd voor 39 huurwoningen voor Achmea. Het betreft nieuwbouwproject Vijf van Vorst te Eindhoven.

Vijf van Vorst

Op de plek van het voormalige Van der Puttlyceum aan de Van Vorststraat is een gasloze nieuwbouwwoonwijk ontstaan met onder meer 39 ruime huurwoningen. Er zijn vier verschillende woningtypes die uiteenlopen van 111 m2 tot 142 m2 woonoppervlakte. Alle woningen beschikken over minimaal 3 slaapkamers en een ruime zolder (sommige woningen hebben zelfs 5 slaapkamers) een afgesloten achtertuin, een eigen parkeerplaats, PV-(zonne)panelen en vloerverwarming en koeling.

Afwerking woningen

Alle woningen beschikken over een strakke witte keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur van het merk ATAG. De keukens zijn standaard voorzien van een koelvriescombinatie, combi-oven/magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en zwart composiet werkblad.

De luxe toilet en badkamer zijn voorzien van hoogwaardig sanitair van het merk Villeroy&Boch. De badkamer beschikt standaard over een vrijhangend toilet, wastafel en inloopdouche met draingoot en douchewand met deur.