• Nederlands

Park Jeruzalem te Amsterdam opgeleverd

Eind januari hebben onze woninginspecteurs, de oplevering verzorgd voor 40 nieuwbouwwoningen en appartementen voor Bouwinvest. Het betreft complex ‘Park Jeruzalem’ te Amsterdam.

Fijne woning voor het hele gezin

De gezellige gezinswoningen in Park Jeruzalem zijn verdeeld over twee woonlagen. Waarbij men vanuit de woonkamer of ruime woonkeuken zo de eigen tuin in loopt. Er worden hierbij twee typen aangeboden.

Een aantal woningen heeft een voor- én achtertuin. Boven is ruimte voor drie slaapkamers en een fijne badkamer. Er is hier ruimte voor het hele gezin. Van Type A zijn er 37 woningen beschikbaar. Deze woningen hebben een vloeroppervlakte van circa 104 m2. Type As wordt eenmaal aangeboden en is met ca. 99 m2 vloeroppervlak een fractie minder groot dan Type A. De verhuurprijs is vanaf circa € 1.700,-.

Gelijkvloers geluk

In Park Jeruzalem worden 2 appartementen aangeboden. Deze ruime woningen sluiten qua uitstraling aan op de oorspronkelijke karakteristieke woningen.

Type C1 op de begane grond beslaat ruim 76 m2 en heeft twee slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkeuken die overgaat in een grote privé tuin. Type C2 op de eerste verdieping heeft een royale 108 m2, telt drie slaapkamers, een ruime woonkeuken, een kleine voortuin en een loggia. De verhuurprijs is vanaf circa € 1.500,-.