• Nederlands

Belvédère te ‘s-Hertogenbosch opgeleverd

Half oktober hebben onze woninginspecteurs, technisch managers en accountmanagers de oplevering verzorgd voor 91 nieuwbouwappartementen voor Altera Vastgoed. Het betreft complex ‘Belvédère’ te ‘s-Hertogenbosch.

Kom écht thuis, in Belvédère.

Stads wonen en natuurlijk genieten. Dát is wonen in Belvédère. Een bijzonder wooncomplex met 91 luxe appartementen en penthouses in het eigentijdse Paleiskwartier. Pal naast de binnenstad van Den Bosch en met een fantastisch uitzicht op natuurgebied de Gement.

In Belvédère geniet men van alles wat het leven aangenaam maakt. Luxe en comfort. Rust, ruimte en natuur. Maar ook: de genoegens van de stad en de bourgondische Bossche cultuur. Huurprijzen lopen uiteen en starten vanaf € 850,- per maand voor een luxe appartement met ruim balkon in het Paleiskwartier.

Duurzaam wonen

Met een huurwoning in Belvédère kiest men voor duurzaam wonen. En natuurlijk voor hoog wooncomfort, want die twee komen in de moderne woonomgeving van het Paleiskwartier perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van een energielabel A.

Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, is terug te zien in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Belvedere is aangesloten op een warmte-koude-opslag-systeem (WKO) en zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Duurzaam wonen in een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien.