• Nederlands

Nieuwbouwopleveringen maart 2019

Nieuwbouwopleveringen maart 2019

De afgelopen maand leverden wij diverse nieuwbouwcomplexen verspreid door Zuidoost Nederland op. Ruim 120 appartementen en 200 blije gezichten ontvingen de sleutels van onze enthousiaste collega’s. Bij deze een overzicht!

Oplevering Jansbuitensingel Arnhem

Op donderdag 7 maart hebben wij de appartementen in het transformatieobject Jansbuitensingel te Arnhem mogen opleveren. Het voormalige Interpolis-kantoor is getransformeerd tot 40 fraaie appartementen. Al met al een geslaagde dag met vrolijke huurders!

Oplevering Hof24 Eindhoven

Op donderdag 21 maart hebben we voor onze opdrachtgever Bouwinvest het project Hof24 mogen opleveren. De 24 riante woningen zijn gelegen aan de Meierijlaan in Eindhoven. Alle woningen waren voor de oplevering al verhuurd en de huurders hebben met veel enthousiasme hun sleutels in ontvangst genomen.

Oplevering KVL Oisterwijk

Wat was het vrijdag 29 maart een mooie dag om woningen op te leveren en wat een succes! Het KVL project in Oisterwijk (voormalig terrein van de Koninklijke Verenigde Leder) bestaat uit 60 ruime nieuwbouwappartementen van onze opdrachtgever Bouwinvest.