• Nederlands

De Lage Lanen te Nieuwerkerk aan den IJssel opgeleverd

Op 5 juni hebben onze woninginspecteurs de oplevering verzorgd voor 24 eengezinswoningen voor Achmea. Het betreft nieuwbouwproject De Lage Lanen te Nieuwerkerk aan den IJssel.

   

De woningen van De Lage Lanen

De Lage Lanen bestaat uit 24 duurzame eengezinswoningen, verdeeld over vier blokken met ieder een eigen architectuur in de wijk Esse Zoom Laag in Nieuwerkerk a/d/ IJssel. Ieder woonblok is anders vormgegeven, zowel de kleur van de gevels als die van het dak varieert. Deze diversiteit in architectuur zorgt voor een mooi beeld in de wijk.

Duurzaam wonen

De woningen in de Lage Lanen zijn voorzien van een eigen tuin met berging, een moderne complete keuken en een comfortabele badkamer met ligbad. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en voorzien van zonnepanelen, wat ervoor zorgt dat het beschikt over een energielabel A+++. Duurzaam wonen speelt een belangrijke rol bij de Lage Lanen.

Ligging De Lage Lanen

De omgeving van de Lage Lanen is waterrijk, de IJssel ligt vlak bij en de wijk wordt omringd door het uitgestrekte polderlandschap. Op 10 kilometer afstand bevindt zich het centrum van Rotterdam. Met de auto is het een korte afstand tot de A20 en kan men gemakkelijk reizen met het openbaar vervoer, het treinstation van Nieuwerkerk aan de IJssel ligt namelijk op 6 minuten fietsen van de wijk.